92 klant
beoordeling

Samenwerking met Leo Pelgröm

WoningSchouw breidt haar dienstenpakket uit met een nieuwe dochteronderneming genaamd EnergieSchouw, die zich richt op alles wat te maken heeft met de energietransitie.

Aan het eind van 2021 hebben Energie- en Bouwadvies van Leo Pelgröm en WoningSchouw na een aantal gesprekken besloten om samen een nieuwe dienst op te zetten onder de naam EnergieSchouw.  EnergieSchouw is een volledige dochteronderneming van WoningSchouw en werkt zelfstandig op het gebied van de energietransitie en verduurzaming van vastgoed vanuit het hoofdkantoor van WoningSchouw in Eefde. 

Vanaf 1 januari 2022 is Leo Pelgröm in dienst en drijvende kracht van EnergieSchouw.

EnergieSchouw richt zich in de markt op het geven van duidelijke, begrijpelijke adviezen over hoe vastgoed verduurzaamd kan worden en geeft daarbij de benodigde energielabels af. Naast deze dienstverlening kunt u ook bij EnergieSchouw terecht voor ingewikkelde vraagstukken zoals gasloos bouwen, nul op de meter en het compleet verduurzamen van woningen.

We zijn blij om Leo aan boord te hebben en zien uit naar de samenwerking binnen EnergieSchouw waar ook de u bekende deskundigen van WoningSchouw hun kennis in delen.

We hebben door deze uitbreiding ons dienstenaanbod kunnen opschalen. Daarnaast blijven we natuurlijk als WoningSchouw en nu ook met EnergieSchouw de service en expertise leveren die u van ons gewend bent.

Per 3 januari 2022 kunt u EnergieSchouw bereiken op:

info@energieschouw.nl

Tel. 088-780 07 01

www.energieschouw.nl